EDRIS TANKAR
En blogg om politik och samhällsfrågor, ekonomi och företagande och om andliga ting som striden mellan tro och vetande, den materialistiska världsbildens begränsningar och människans behov av en djupare livsmening.
BLOGGARKIV
SOCIALA MEDIER
KATEGORIER
Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggping

Beställ Nyhetsbrev

Genom att anmäla dig som gratisprenumerant på mitt elektroniska nyhetsbrev (publiceras minst 4 gånger om året) kan du på ett smidigt sätt ta del av nyheter rörande min verksamhet (offentliga föreläsningar, seminarier etc). Tyngdpunkten i nyhetsbrevet kommer dock att vara mina reflektioner kring den tid vi lever i.

Ibland kommer jag att utgå från aktuella händelser. Ibland från något jag läst, och ibland rent av från händelser i mitt privata liv. Men oavsett vad som blir utgångspunkten för mina reflektioner är det min ambition att försöka åstadkomma något som engagerar, överraskar och väcker tankar. Något som hjälper mig själv och därmed förhoppningsvis också dig att se nya och djupare sammanhang.

OBS!

Av någon anledning har funktionen nedan för att beställa nyhetsbrev upphört att fungera. Men ett vanligt mejl till karl-erik@edris-ide.se fungerar förstås lika bra under tiden som jag försöker hitta en lösning på problemet.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)