EDRIS TANKAR
En blogg om politik och samhällsfrågor, ekonomi och företagande och om andliga ting som striden mellan tro och vetande, den materialistiska världsbildens begränsningar och människans behov av en djupare livsmening.
BLOGGARKIV
SOCIALA MEDIER
KATEGORIER
Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggping

Ohlys principer – lunch men inte bröllop

Idag förklarar Lars Ohly i en artikel i Aftonbladet varför han tackat nej till inbjudan till bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Det verkar ju principfast och bra. Motståndare mot monarkin som han är.

Roande nog har han 22 mars prytt Lasses bildblogg med följande bild från sin lunch på slottet.

Lunch måste man ju ha!

SvD
—————————————–
Andra bloggare om , , , ,

2 kommentarer till “Ohlys principer – lunch men inte bröllop”

  • Cecilia V, Göteborg:

    Det är väl i och för sig inte så konstigt. Lunchen var en inbjudan till Ohly att komma och beskriva sin politik för kronprinsessan (han och alla riskdagspartiernas partiledare har bjudits in till en politik-lunch), inte ett allmänt frotterande med kungligheterna utan något som är direkt relaterat till Ohlys offentlga roll. Bröllopet är förstås något helt annat. Jag tycker att du gör en lite billig poäng.

  • Karl-Erik Edris:

    Jag tyckte helt enkelt att Ohlys billiga nej tack till bröllopet krävde en billig poäng.

Lämna en kommentar