EDRIS TANKAR
En blogg om politik och samhällsfrågor, ekonomi och företagande och om andliga ting som striden mellan tro och vetande, den materialistiska världsbildens begränsningar och människans behov av en djupare livsmening.
BLOGGARKIV
SOCIALA MEDIER
KATEGORIER
Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggping

Obamas intervju med Al-Arabiya


DN, SvD
———————————-
Andra bloggare om , , , , , ,

1 kommentar till “Obamas intervju med Al-Arabiya”

  • Torgny:

    Detta tal var en ytterst stark btytning med Bush politik i Mellanöstern. Obama sa at den politik som båda parter tillämpar inte fungerar. Israel-Palestina är en av de svårasdte kriserna att lösa, men Obama tror jag är den ledare i världen som har bäst möjligheter. Han kan lyssna som få andra.

    Lyckligtvis har Obama just nu ett enormt kapital av goodwill, han kan därför förespråka både Israels och Palestinas rättigheter utan att bli beskylld för att svika Israel.

Lämna en kommentar